المقادير:
- 1.2 كيلو بطاطس
- 1.5 كوب مرقة دجاج
- نصف كوب زيت زيتون
- ثلث كوب عصير ليمون
- 5 فصوص ثوم مفرومة
- معلقة كبيرة زعتر ناشف
- 2 ملعقة صغيرة ملح
- ليمون وأوراق الزعتر للتزيين
طريقة التحضير:
سخن الفرن على 200 درجة.
قشري البطاطس وقطعيها جوانح وحطيها في صينية جميع المكونات التانية.
دخليها الفرن لمدة 20 دقيقة وبعدين قلبيها ودخليها تاني لمدة 25 : 30 دقيقة كمان لحد ما تستوي.
انقلي البطاطس في طبق التقديم وزينيها بقطع الليمون والزعتر حسب الرغبة وقدميها.
تعليقات
إرسال تعليق